EmailTwitterFacebookLinkedInKom je bij ons stagelopenVoor het studiejaar 2020-2021 zijn we op zoek naar stagiairs voor zowel de functie van ouder- en kindadviseur als jeugdpsycholoog.We zoeken studenten die een stage zoeken vanaf september 2020, voor een periode van 10 maanden, voor minimaal 24 uur per week.


 Jij…

  • bent gemotiveerd, enthousiast, flexibel
  • bent een echte aanpakker en neemt initiatieven binnen onze ruim gestelde kaders
  • hebt interesse in verschillende culturen
  • kunt goed zelfstandig werken
  • vindt snel je weg in een nieuw team
  • hebt een open, toegankelijke houding en sluit makkelijk aan bij de doelgroep


Voor de functie ouder- en kindadviseur zoeken we 3e of 4e jaars HBO studenten SPH of Pedagogiek. Voor de functie jeugdpsycholoog zoeken we master studenten Psychologie of  Orthopedagogiek, die het liefste het grootste deel van hun master al achter de rug hebben op het moment van de start van de stage.

 

Zo ziet jouw stage eruit:


Iedere stagiair wordt gekoppeld aan een stagebegeleider (een ouder- en kindadviseur of een jeugdpsycholoog) en samen met hem of haar ga je bekijken hoe je je stagejaar het beste kunt invullen. Je gaat meelopen met jouw stagebegeleider maar zeker ook met andere collega’s in het team. Tijdens je stageperiode ga je afhankelijk van het team, de wijk en je begeleider allerlei verschillende taken uitvoeren. Er is veel ruimte om zelf initiatief te nemen. Gedurende je stagejaar pak je steeds meer taken van een ouder- en kindadviseur of jeugdpsycholoog zelf op.

Wat doen een ouder- en kindadviseur en een jeugdpsycholoog? Klik op de functies om de vacatures van een ouder- en kindadviseur en jeugdpsycholoog te lezen. 


Over ons:

Ouder- en Kindteams Amsterdam - bestaande uit 22 wijkteams, VO-teams, een MBO-team en een ondersteunend team - is verantwoordelijk voor de uitvoering van preventieve publieke gezondheidszorg (basispakket jeugdgezondheidszorg), preventie, opvoed- en opgroeiondersteuning en lichte jeugdhulp.
We zijn een platte organisatie met een informele cultuur waar veel ruimte is voor autonomie en ontwikkeling.
In het document Doen Wat Nodig Isvind je onze missie, visie, besturingsfilosofie en onze kernwaarden terug: laagdrempelig, aansluiten en versterken. Het is fijn als jij je daarin herkent als je bij ons komt stagelopen.


We bieden jou:

  • een stage waar je heel veel ruimte krijgt om je te ontwikkelen
  • leuke activiteiten, zowel in je team als organisatiebreed, zoals een teamuitje, een personeelsfeest, een sportdag, de jaarlijkse inspiratiedagen en veel interessante inhoudelijke bijeenkomsten.
  • een gezellige groep stagiairs (ieder jaar starten gemiddeld 20 stagiairs bij het OKT), waarmee je gedurende het stagejaar een paar keer samen komt tijdens een een welkomstdag, trainingen en andere bijeenkomsten. Zo leer je naast jouw collega’s in je team ook de andere stagiairs kennen.
  • een stagevergoeding van 250 euro per maand (op basis van 32 uur)


Enthousiast geworden?

We hebben nog plekken voor stagiairs ouder- en kindadviseur. 

Alle stageplekken jeugdpsycholoog zijn vervuld.


Dan ontvangen we heel graag jouw sollicitatie, via de rode knop Solliciteren
Reageren kan uiterlijk op 24 mei 2020. 


Om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij de mensen met wie we werken, streven we ernaar om als organisatie een goede afspiegeling te zijn van Amsterdam. Met een mooie mix van medewerkers met verschillende etnische en culturele achtergronden. Of je nu man of vrouw bent, of genderneutraal.