Laagdrempelig kennismaken

Wil jij meer weten over de functie ouder- en kindadviseur bij Ouder- en Kindteams Amsterdam? Of ben je benieuwd naar een dag van een medewerker uit het PGB team? Meld je dan aan voor een laagdrempelige kennismaking met een van onze Ouder- en Kindadviseurs in de wijk of PGB medewerkers. Het plannen van deze afspraak kan volledig op maat gebeuren.

 

Tijdens deze kennismaking wordt er meer verteld over Ouder- en Kindteams Amsterdam en het werk als ouder- en kindadviseur of medewerker PGB. Daarnaast kan je al je vragen stellen aan je gesprekspartner. Let op: een kennismaking is géén sollicitatiegesprek.

 

Aanmelden

Wil jij graag een afspraak inplannen en meer horen over het werk als ouder- en kindadviseur of PGB medewerker? Stuur dan een mailtje naar promotieteam@oktamsterdam.nl. Er zal binnen 2 werkdagen contact met je worden opgenomen.

 

SKJ-registratie

Let op: voor deze kennismaking is een SKJ-registratie van belang. Het is daarom noodzakelijk dat je deze hebt of op korte termijn kunt krijgen. Neem contact op met het SKJ om uit te zoeken wat er nodig is om jouw SKJ registratie te behalen.

 

Nog andere vragen?
Je kunt altijd even bellen/appen naar Bennett Vermorken (recruiter) 0628953520.

 

We kijken uit naar je komst!