Over ons

 

Het doel van Ouder- en Kindteams Amsterdam: dat kinderen en jongeren zich zo optimaal mogelijk ontwikkelen. Dit doen we door er altijd te zijn voor ouders, kinderen en jongeren in elke wijk in Amsterdam. Daarnaast hebben we een verbindende rol tussen scholen, ouders en hun kinderen.

 

Onze kernwaarden 
Laagdrempelig, aansluiten en versterken.

 

Onze visie 
Kinderen en jongeren in alle delen van Amsterdam groeien gezond en veilig op en ontwikkelen zich tot veerkrachtige volwassenen die met vertrouwen de toekomst tegemoet gaan.

 

Onze missie 
Gezond en veilig opgroeien doen we samen met kinderen, jongeren, hun ouders en omgeving, daar waar zij zijn. Wij doen wat nodig is, zodat kinderen, jongeren en hun ouders grip houden of krijgen op hun leven. Wij streven naar gelijke kansen voor alle kinderen en jongeren. Wij spannen ons extra in voor de wijken en gezinnen die onze ondersteuning of jeugdhulp nodig hebben.

Deel jij onze missie, visie en kernwaarden? Dan is dat een goede reden om onze vacatures te bekijken en te reageren!

 

Meer weten over Ouder- en Kindteams Amsterdam? 
Bekijk onze website. In het document Doen Wat Nodig Is, lees je meer over onze missie, visie, besturingsfilosofie en onze kernwaarden: laagdrempelig, aansluiten en versterken. Fijn als jij je daarin herkent als je bij ons komt werken.

 

Waar zitten we?
In elke wijk van Amsterdam! Op het onderstaande kaartje zie je waar onze wijkteams gevestigd zijn.